Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Να αποδοκιμαστούν και οι δύο εκπρόσωποι των μεγάλων συμφερόντων

Ηλιουπολίτες-Ηλιουπολίτισσες,
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών στη πόλη μας και έχουν ήδη βγει τα πρώτα σημαντικά συμπεράσματα.
Μέσα σε ένα έντονα πολωμένο κλίμα με εκβιαστικά διλήμματα αλλά και ψεύτικες υποσχέσεις, ένα σημαντικό τμήμα της τοπικής κοινωνίας αντιστάθηκε στους εκβιασμούς αυτούς και δήλωσε την παρουσία του στις εκλογές αυτές γυρίζοντας την πλάτη στους βασικούς υπεύθυνους των δεινών τόσο στην κοινωνία της Ηλιούπολης όσο και γενικότερα.
Με έντονα τα διλήμματα των εκλογών, τις κορώνες για πατριώτες και εχθρούς του έθνους (!), επιχείρησε η κυβέρνηση να εκβιάσει την ψήφο μας. Την ίδια ώρα η αξιωματική αντιπολίτευση επιχείρησε να εισπράξει την λαϊκή δυσαρέσκεια με δήθεν αντιμνημονιακό λόγο, ενώ την ίδια στιγμή ο αρχηγός της στην Ευρώπη έδινε διαβεβαιώσεις ότι συμφωνεί κατά βάση με τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση, δίνοντας έτσι πιστοποιητικά υποταγής στους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρά όμως τα σκληρά αυτά και εκβιαστικά διλήμματα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας, των ανέργων, των συνταξιούχων και των αυτοαπασχολούμενων, απέδειξε ότι θέλει να εκφράσει μια άλλη πορεία προς τα μπρος.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ εκφράζει την ικανοποίηση της για την νέα κατάσταση που διαμορφώνεται. Θέλει πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσει όλους αυτούς που την στήριξαν εκλογικά και μας έδωσαν την δυνατότητα να εκλεγούμε στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
Δεν πρόκειται φυσικά να θριαμβολογήσουμε ούτε για το εκλογικό αποτέλεσμα, ούτε πιστεύουμε ότι θα λυθούν τώρα τα προβλήματα της πόλης επειδή θα βρισκόμαστε και εμείς στο νέο Δ.Σ.. Παρ’ όλα αυτά θεωρούμε ότι υπήρξε μια ορισμένη δικαίωση των προσπαθειών που με συνέπεια πάλεψε η παράταξή μας μέσα στην πόλη.
Δίνουμε υπόσχεση τιμής και ξέρουμε να κρατάμε το λόγο μας, ότι θα συνεχίσουμε και την επόμενη περίοδο να βρισκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων που ξεκάθαρα θέσαμε στην προεκλογική περίοδο.

Δημοκράτες-εργαζόμενοι,
Την ερχόμενη Κυριακή θα βρεθούμε μπροστά σε νέα πλαστά διλήμματα και εκβιασμούς.
Θα νοικοκυρευτεί η πόλη υπόσχεται ο ένας μονομάχος, κρύβοντας την αλήθεια που σημαίνει ότι σκοπεύει να μας επιβάλει νέους αβάσταχτους φόρους κατ επιταγή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, και του μνημονίου.
Να μας σώσει απ’ το μνημόνιο υπόσχεται ο άλλος μονομάχος όπως έσωσε και τους δεκάδες συμβασιούχους στους οποίους υποσχέθηκε δουλειά και τους έστειλε στην ανεργία.
Για μας το παιχνίδι είναι στημένο. Κανείς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί ούτε για τα μεγάλα ούτε και για τα μικρά προβλήματα της πόλης.
Καλούμε γι αυτό τους συμπολίτες μας να αποδοκιμάσουν και τους δύο εκπροσώπους των μεγάλων συμφερόντων που μόνο δεινά θα συνεισφέρουν στη πόλη μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Ηλιούπολη 10/11/2010.