Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Νέο έγκλημα των σιωνιστών του Ισραήλ. Δεκάδες νεκροί στη λωρίδα της Γάζας!

gaza_1

Το Ισραήλ δολοφονεί: 32 νεκροί, ανάμεσά τους 6 παιδιά στη Γάζα

 Οι μόνοι που δεν αισθάνθηκαν καθόλου ενοχές είναι οι στρατοκράτες του Τελ Αβίβ που δήλωσαν σε προκλητικό τόνο ότι θα καταστρέψουν όλους τους εχθρούς του Ισραήλ, υπονοώντας φυσικά ακόμα και τα μικρά παιδιά! Το μόνο που είχε να σχολιάσει ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών ήταν ότι μερικοί απ' τους νεκρούς σκοτώθηκαν από ρουκέτες της Χαμάς που έπεσαν σε Παλαιστινιακό έδαφο! Κα ι όλα αυτά τη στιγμή που όλη η ανθρωπότητα είδε τις ισραηλινές ρουκέτες να σκάνε μεσα στο πλήθος των Παλαιστινίων που εκείνοι την ώρα βάδιζαν αμέριμνοι μέσα στη πόλη.

Το υπουργείο αναφέρει ότι οι άνθρωποι αυτοί σκοτώθηκαν χθες και σήμερα κατά τις ισραηλινές επιδρομές. Σύμφωνα με παλαιστινιακές αναφορές, τα πλήγματα σημειώθηκαν μεταξύ των περιοχών Χαν Γιουνίς και Ράφα στη νότια Λωρίδα της Γάζας, αν και οι στόχοι δεν είναι ακόμη γνωστοί.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση στην επίθεση από την πλευρά των Παλαιστινίων. Ο γενικός γραμματέας της Ισλαμικής Τζιχάντ, Ζιάντ Αλ-Ναχάλα, δήλωσε ότι «αυτή είναι μια μέρα προορισμένη για νίκη και ο εχθρός πρέπει να καταλάβει ότι θα υπάρξει πόλεμος χωρίς παράδοση… Οι μαχητές της αντίστασης πρέπει να είμαστε μια γροθιά. Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, δεν υπάρχει όριο στο πού θα σταματήσουμε». Όπως είπε, «σίγουρα θα έχουμε μάρτυρες στην εκστρατεία, αλλά θα πάμε μέχρι το τέλος…».