Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Η πολιτική των εκποιήσεων δεν θα περάσει!

Ηλιουπολίτες-Ηλιουπολίτισσες,

Δεν πέρασαν πάνω από πέντε μήνες για να δείξει η σημερινή δημοτική αρχή το πραγματικό της πρόσωπο. Με αφορμή τις σοβαρότατες ευθύνες της προηγούμενης διοίκησης Αναγνώστου, η σημερινή δημοτική αρχή με την πλειοψηφία που διαθέτει αποφάσισε να προχωρήσει στα πρώτα βήματα της εκποίησης της δημοτικής περιουσίας, ξεκινώντας απ’ το στολίδι της πόλης το αναψυκτήριο στο άλσος «Δ Κιντής».
Έτσι παρά τις δημόσιες διακηρύξεις του ίδιου του δημάρχου στις αρχές του Μάρτη, ότι ποτέ δεν πρόκειται να δοθεί σε ιδιώτη ούτε μια σπιθαμή απ’ τη περιουσία του δήμου, πριν καν στεγνώσει το μελάνι απ’ τις βαρύγδουπες δηλώσεις, προχωράει στις πρώτες εκποιήσεις ίσως γιατί χρωστάει γραμμάτια εκλογής ή γιατί αισθάνεται την ανάγκη να μεταφέρει τη κυβερνητική πολιτική και τη πολιτική του μνημονίου στο δήμο.

Πιστεύουμε ότι η ενέργεια αυτή της δημοτικής αρχής είναι η αρχή μιας συνολικής επίθεσης που θα εξαπολυθεί στο δήμο μας απ’ τη μεριά της διοίκησης και που θα έχει σαν στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα κάθε κοινωνικού αγαθού.
Απέναντι σ’ αυτή τη πολιτική απαιτείται άμεση και δυναμική απάντηση.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ καθώς και άλλες κινήσεις και φορείς της πόλης σας καλούν τη ΔΕΥΤΕΡΑ 23-5 στις 7 το απόγευμα να συγκεντρωθούμε έξω απ’ την είσοδο του αναψυκτηρίου για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την αντίδρασή μας.

Η πολιτική των εκποιήσεων δεν θα περάσει!

Ηλιούπολη 19-5 2011.