Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Κάτω η πολιτική επιστράτευση!

ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ! 

Συναγωνιστές εργαζόμενοι
Η κυβέρνηση το περασμένο εικοσιτετράωρο ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς, προχώρησε στην ακραία καταστολή με την πολιτική επιστράτευση. Αφού τις προηγούμενες μέρες επιχείρησε να κατασυκοφαντήσει τους εργαζόμενους, αφού προσπάθησε με τις προκλητικές ενέργειες των Καστανίδη- Κουκουλόπουλου να τρομοκρατήσει τους αγωνιζόμενους που εργάζονται στη τοπική αυτοδιοίκηση και αφού διαπίστωσε ότι όλοι αυτοί οι εκφοβισμοί δεν λυγίζουν τους εργαζόμενους προχώρησε στο πιο μαύρο μέτρο πολιτικού εκβιασμού, τη πολιτική επιστράτευση.

Εργαζόμενοι εργαζόμενες,
Σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι παρακολουθούν με αγωνία τη δική σας προσπάθεια. Χιλιάδες εργαζόμενοι ελπίζουν να καταφέρετε να σπάσετε τη πολιτική που συντρίβει τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού και βάζει όλο και πιο βαθειά τη θηλιά της εξάρτησης της χώρας μας στα μεγάλα συμφέροντα του ξένου κεφαλαίου, στα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ. Μπροστά στη κατάσταση αυτή είναι ανάγκη να διαμορφωθεί το πιο πλατύ μέτωπο εργαζομένων, άνεργων, αυτοαπασχολούμενων και νεολαίας για να αποκρουστεί η τρομοκρατική επίθεση της κυβέρνησης της ντόπιας ολιγαρχίας και των ξένων αφεντικών τους. Στο μέτωπο αυτό χωράνε όλοι και κανείς δεν περισσεύει!
Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ δηλώνει αλληλέγγυα στο δίκαιο αγώνας σας! Καλεί όλους τους μαζικούς φορείς της πόλης να σταθούν στο πλευρό των απεργών έμπρακτα με τη συγκρότηση μετώπου αλληλεγγύης στον αγώνα σας Είμαστε βέβαιοι ότι η βαρυχειμωνιά που σήμερα περνάει ο λαός μας θα περάσει. Αρκεί να πιστέψουμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε, ότι μπορούμε να νικήσουμε!
Κάτω η πολιτική επιστράτευση! 
Όλοι στους δρόμους - όλοι στον αγώνα!