Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Λ.Α.-Α.Α.Σ. ΓΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΣΥΡΙΑΣ

Αθήνα: Αντιπολεμική κινητοποίηση στις 12 το μεσημέρι στο Μοναστηράκι


Αντιπολεμικό ΟΧΙ στο νέο αιματοκύλισμα του Συριακού λαού!

Συναγερμός μπροστά στον κίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη!
Η μεγαλύτερη εγκληματική δύναμη στον κόσμο, ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός, από τα ξημερώματα του Σαββάτου 14 Απριλίου έχει εξαπολύσει τα φονικά του όπλα ενάντια στον Συριακό λαό. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ με ένα αναίσχυντο και υποκριτικό διάγγελμα του ανήγγειλε την έναρξη της επίθεσης με πυραύλους με πρόσχημα την καταστροφή των χημικών όπλων του καθεστώτος Ασαντ. Όπως κατέστρεψαν το Αφγανιστάν, ύστερα το Ιράκ, αργότερα την Λιβύη, θέλουν τώρα να αποτελειώσουν την Συρία. Στην πραγματικότητα ο μοναδικός στόχος που καθοδηγεί τους πυραύλους τους είναι ο ανταγωνισμός τους με την Ρωσία για ηγεμονία, για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και την γεωπολιτική επιρροή σε βάρος των λαών και των χωρών της Μέσης Ανατολής.

Δίπλα στους Αμερικάνους φονιάδες συντάχθηκαν αυτήν την φορά πέρα από τους πάντα πρόθυμους Εγγλέζους και οι Γάλλοι ιμπεριαλιστές. Επιδιώκουν με αυτό τον τρόπο να αναστήσουν την επιρροή τους στα παλιά αποικιοκρατικά εδάφη τους και να αναβαθμίσουν το ρόλο τους στην Ευρώπη και τον κόσμο με το αίμα και την δυστυχία αθώων ανθρώπων.
Οι κίνδυνοι για την ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο και τον κόσμο είναι πιο μεγάλοι από κάθε άλλη φορά. Οι εμπρηστές του πολέμου απειλούν να βάλουν φωτιά σε όλη την γειτονική περιοχή μας και οι φλόγες να έρθουν μέχρι το Αιγαίο και τα Βαλκάνια! Ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι και οι νέοι πρέπει να ξεσηκωθούν και να πάρουν ενεργά μέρος στο αντιπολεμικό κίνημα. Να εναντιωθούν στην πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης που υπηρετεί τα σχέδια των ΗΠΑ και των δυτικών ιμπεριαλιστών και σε κάθε απόπειρα εμπλοκής της χώρας μας στις ιμπεριαλιστικές πολεμικές εκστρατείες. Να απαιτήσουν να κλείσουν οι βάσεις – ορμητήρια πολέμου, να αποχωρήσει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ. Να ενώσουμε την φωνή μας μαζί με αυτές των άλλων λαών της περιοχής που ζητάνε να σταματήσει η αιματοχυσία και η ιμπεριαλιστική επέμβαση.