Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη

Παπαδάκης
Εκδήλωση – Συζήτηση με τον Κώστα Παπαδάκη στο “ΣΗΜΑ”, Σάββατο, 15/2 στις 7 μμ: «Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής και η υπόθαλψη του φασισμού»
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, 19:00 στο “Σήμα” ( Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια )
Εκδήλωση-συζήτηση:
K. Παπαδάκης
«Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής και η υπόθαλψη του φασισμού»
Το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Φεβρουαρίου, το ΣΗΜΑ υποδέχεται τον Κ. Παπαδάκη, συνήγορο πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων ψαράδων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, σε μια εκδήλωση συζήτηση με τίτλο «Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής και η υπόθαλψη του φασισμού», στην οποία θα είναι ο κεντρικός ομιλητής.
Με δεδομένη την προκλητική εισήγηση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Α. Οικονόμου, η οποία προτείνει την ενοχή μόνο του δολοφόνου Γ. Ρουπακιά, και την απαλλαγή των άλλων 17 κατηγορουμένων μελών της τοπικής οργάνωσης Χ.Α. Νίκαιας από την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία του Π. Φύσσα, η δίκη της Χρυσής Αυγής αξιοποιείται από το κράτος σαν εργαλείο με το οποίο επιχειρείται να «ξεπλυθεί» η φασιστική οργάνωση και η εγκληματική της δράση. Μάλιστα η Εισαγγελέας εισηγείται την απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων από κάθε κατηγορία σχετική με εγκληματική οργάνωση, θεωρώντας ότι τέτοια δεν υπάρχει, ενώ ονομάζει τις δολοφονίες, όπως αυτή του Φύσσα, και τις δολοφονικές επιθέσεις, μεμονωμένες και ασύνδετες.
Χρέος μας, να αντιτάξουμε τις φωνές μας απέναντι σε κάθε σχεδιασμό για αθώωση των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής!
ΣΗΜΑ
τηλέφωνο: 2114008603
διεύθυνση: Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια
βρείτε το ΣΗΜΑ και στο Facebook:
www.facebook.com/simaporeia.
Η ιστοσελίδα μας: sima.poreia.net
emailshmaporeia@gmail.com
(εδώ μπορείτε να ζητήστε να λαμβάνετε
το πρόγραμμα εκδηλώσεών μας)
Το Σήμα θα λειτουργεί σταθερά κάθε εβδομάδα από Τετάρτη έως Κυριακή,και για τις ώρες 18:30-22:30, με χρονική παράταση στις βραδιές εκδηλώσεων