Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση - Καταγγελία

Στην ιστοσελίδα του δήμου Ηλιούπολης και μάλιστα στο τμήμα που φέρει το βαρύγδουπο τίτλο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δημοσιεύεται μία πρωτοφανής απόφαση με την υπογραφή της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, που αποτελεί μία κατάφωρη καταστρατήγηση της πραγματικότητας.
Η απόφαση αυτή αφορά τη λήψη απόφασης για τον καθορισμό εξόδων παράστασης στους προέδρους- αντιπροέδρους των ΝΝΠΔ και των σχολικών επιτροπών.

Με έκπληξη λοιπόν διαπιστώσαμε ότι η έγκριση των χρημάτων αυτών έγινε ΟΜΟΦΩΝΑ απ’ το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίαση της 7-7 2011.
Οφείλουμε να τονίσουμε ότι ή ζούμε σε άλλο πλανήτη ή πρόκειται για μια πρωτοφανή αντιδημοκρατική μεθόδευση απ’ τη μεριά του προεδρείου και της δημοτικής αρχής.
Να υπενθυμίσουμε λοιπόν στο προεδρείο, αλλά και για την ενημέρωση των συμπολιτών μας, ότι για το θέμα αυτό υπήρξε όχι μόνο σοβαρή αντίθεση απ’ το ΣΥΝΟΛΟ της αντιπολίτευσης, αλλά επικράτησε και μεγάλη ένταση στη διάρκεια της συζήτησης του θέματος.
Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ όχι μόνο καταψήφισε την εισήγηση όπως και πολλοί άλλοι, αλλά ζητήσαμε και ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ στην οποία η πρόταση της δημοτικής αρχής συγκέντρωσε μόλις 21 ψήφους.
Να επαναλάβουμε ακόμα την θέση μας την οποία φαίνεται να μην κατάφερε να αντιληφθεί το προεδρείο και η δημοτική αρχή, σύμφωνα με την οποία Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ αφού είναι ζήτημα προσωπικής επιλογής και όχι υπαλληλικής σχέσης.
Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση της πραγματικότητας και καλούμε το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου να μην καταστρατηγεί τις θέσεις των δημοτικών παρατάξεων και συμβούλων.

Για την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Γ. Σόφης
Δημοτικός σύμβουλος