Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ -ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΗ ΔΕΗ



ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
        
 

 Δημοτική   Κίνηση   Ηλιούπολης
KΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΗ ΔΕΗ!
Η συγκυβέρνηση του μνημονίου και της υποτέλειας, με μια ακόμα ενέργεια έντονου αυταρχισμού, προχώρησε σε μια ακόμα αντιδημοκρατική ενέργεια επιστρατεύοντας τους απεργούς της ΔΕΗ.
Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ υπακούοντας στις εντολές της τρόικα αλλά και των ντόπιων τρωκτικών του δημόσιου πλούτου, αποφάσισε να προχωρήσει στο «σπάσιμο» της ΔΕΗ και στη συνέχεια στο ξεπούλημα του φιλέτου που αφορά ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες καθώς και πηγές πρώτων υλών
. Η απόφαση αυτή που αποτελεί κεντρική επιλογή της Ε.Ε. και έχει δρομολογηθεί απ’ τη συνθήκη του Μάαστριχτ γίνεται σήμερα πραγματικότητα για τη χώρα μας, αφού αποτέλεσε και μία απ’ τις βασικές προϋποθέσεις για την συνέχιση του προγράμματος χρηματοδότησης απ’ τα υποδουλωτικά μνημόνια που έχει υπογράψει η κυβέρνηση της ξενοδουλείας.
Η προκλητική αυτή απόφαση που αποτελεί φυσικά συνέχεια της καταστροφικής κυβερνητικής πολιτικής που ξεπουλάει κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή, κάθε τμήμα της ελληνικής επικράτειας, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, στους πολίτες που βρίσκονται δίπλα απ’ τις μονάδες της επιχείρησης που βγαίνουν στο σφυρί και που ξέρουν πολύ καλά ότι με τον ερχομό των ιδιωτών επενδυτών θα βρεθούν οι ίδιοι σαν εργαζόμενοι στην ανεργία και ο τόπος τους στον αφανισμό.
Για να περάσει τη πολιτική της η κυβέρνηση χρησιμοποίησε κάθε μορφής αντιδημοκρατικές μεθόδους. Έκλεισε τη βουλή για να μπορεί πιο εύκολα να ελέγξει τις αντιδράσεις, εξαπόλυσε μία πρωτοφανή προπαγάνδα ενάντια στις απεργιακές κινητοποιήσεις επιδιώκοντας να τρομοκρατήσει τους απεργούς με τη γνωστή κοροϊδία για τις επιπτώσεις στο τουρισμό και στο τέλος χρησιμοποίησε και την ακραία μορφή αυταρχισμού που είναι η πολιτική επιστράτευση, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που όπως συνήθως έβγαλε την απεργία παράνομη και καταχρηστική!
Οι αποφάσεις της συγκυβέρνησης αποδεικνύουν σε όλη τους την έκταση το μέγεθος του αυταρχισμού και είναι η καλύτερη επιβεβαίωση ότι η πολιτική της φτώχιας, της ανεργίας και του ξεπουλήματος δεν θα έχει τέλος αν ο λαός δεν πάρει τις τύχες στα χέρια του για να σταματήσει αυτόν τον κατήφορο.
Όσο θα κυριαρχεί η λογική της αναμονής για τις επόμενες εκλογές για να φύγει δήθεν η κακή κυβέρνηση και να έρθει η καλή, ο λαός μας θα υποφέρει και θα βουλιάζει όλο και περισσότερο στην εξαθλίωση.
Καμιά λοιπόν ανοχή απέναντι στην καταστροφική κυβερνητική πολιτική!
Καμιά υποταγή στις επιλογές της Ε.Ε. και του ΔΝΤ!
Καμιά αναμονή στις ψεύτικες ελπίδες που κάποιοι σπέρνουν ελπίζοντας να γίνουν οι ίδιοι χαλίφηδες στη θέση του σημερινού χαλίφη!