Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Έγιναν τα εγκαίνια του περίπτερου της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

  Άνοιξε το εκλογικό περίπτερο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

 

   

Με την παρουσία αρκετών συναγωνιστών και φίλων της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ,έγιναν τα εγκαίνια του περίπτερου του συνδυασμού στη κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης. Αυτό θα είναι ουσιαστικά το ορμητήριο των μελών και φίλων της Αριστερής Πρωτοβουλίας απ΄το οποίο καθημερινά θα γίνονται οι εξορμήσεις στην πόλη για να περάσουν τα αγωνιστικά μηνύματα στους εργαζόμενους, τους νέους και τους απόμαχους της δουλειάς.

 Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Σόφης, παρουσίασε με σύντομη ομιλία τις θέσεις και τους στόχους της παρέμβασης στις δημοτικές εκλογές.

Όπως τόνισε στην ομιλία του, οι δημοτικές εκλογές γίνονται σε μια περίοδο ιδιαίτερα φορτισμένη για τη χώρα μας, αφού ο λαός μας δέχεται διαδοχικά πλήγματα με αφορμή τις πυρκαγιές που αφάνισαν πάνω από 1,5 εκατομμύρια στρέμματα και τις πρόσφατες πλημμύρες, που αφάνισαν την μισή σχεδόν Θεσσαλία και έστειλαν στο θάνατο τόσους συμπολίτες μας. Για το λόγο αυτό και με αφορμή την πρωτοφανή ακρίβεια, την φτώχεια και την πραγματική ανεργία ιδιαίτερα της νέας γενιάς, μετατοπίζεται το κέντρο βάρος της προεκλογικής συζήτησης στα μεγάλα αυτά ζητήματα.

 

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ τόνισε στην ομιλία του ο Γ. Σόφης δεν υποτιμά καθόλου τα προβλήματα της πόλης. Όμως δεν πρόκειται να παίξει το ρόλο ενός ακόμα σωτήρα της, που με αστραφτερά διαφημιστικά προγράμματα εμφανίζονται τόσοι επίδοξοι σωτήρες, επιδιώκοντας με το τρόπο αυτό να αποφύγουν τη συζήτηση στα μεγάλα και καυτά ζητήματα των πολιτών.

Τέλος κάλεσε τους συγκεντρωμένους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα το απόγευμα στο Κερατσίνι με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων απ' τη δολοφονία του Παύλου Φύσα απ' την εγκληματική φασιστική συμμορία της χρυσής αυγής.