Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Μ-Λ ΚΚΕ: Ανακοίνωση-Καταγγελία για τη δολοφονία του Μωχάμεντ Καμράν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα

 


 

 

     Γραφείο τύπου του Μ-Λ ΚΚΕ

            Ανακοίνωση-Καταγγελία

Ένας ακόμα μετανάστης βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα,

θύμα των κατασταλτικών μηχανισμών και του ρατσισμού

Νεκρός βρέθηκε μέσα στα κρατητήρια του Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα, ο Μωχάμεντ Καμράν, πακιστανικής καταγωγής που ζούσε στην Ελλάδα για πάνω από 20 χρόνια. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, ο άτυχος μετανάστης, πατέρας δύο παιδιών που ζούσε και εργάζονταν νόμιμα στη χώρα με την οικογένειά του, βρέθηκε τελικά νεκρός μέσα στο αστυνομικό τμήμα, σε χώρο που εντελώς τυχαία δεν καλυπτόταν από κάμερες!

Έγινε επίσης γνωστό ότι ο δολοφονημένος Μωχάμεντ, πριν καταλήξει είχε περάσει από 5 τουλάχιστον αστυνομικά τμήματα και ήταν εξαφανισμένος για πάνω από μία εβδομάδα. Τελικά και αφού δεν έδιναν καμία πληροφορία ούτε στην οικογένεια ούτε στη δικηγόρο του θύματος, ο Καμράν βρέθηκε νεκρός μέσα στο τμήμα με το κορμί του γεμάτο πληγές και με τις αστυνομικές αρχές να δηλώνουν άγνοια για τη δολοφονία του, παρά το γεγονός ότι αυτή έγινε μέσα στο ίδιο το αστυνομικό τμήμα.

Η δολοφονία του μετανάστη αυτού, όσο και οι εγκληματικές ενέργειες σε εκατοντάδες άλλους πρόσφυγες και μετανάστες απ’ τις κρατικές δυνάμεις καταστολής, είναι αποτέλεσμα της απάνθρωπης και ρατσιστικής πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ, που δίνει το δικαίωμα στις πιο μαύρες δυνάμεις που φωλιάζουν μέσα στις δυνάμεις της αστυνομίας να συλλαμβάνουν, να βασανίζουν και τέλος ακόμα και να δολοφονούν ανθρώπους που αναγκάζονται να παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς και του ξεριζωμού, εξαιτίας των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της βάρβαρης εκμετάλλευσης των πατρίδων τους. Άλλωστε η κυνική δήλωση Μητσοτάκη ότι πρέπει να περιορισθεί η κοινωνική αρωγή στους πρόσφυγες φανερώνει το αποκρουστικό, ρατσιστικό και φασιστικό προφίλ του αστικού κράτους.

Καταγγέλλουμε τη δολοφονία του Μωχάμεντ Καμράν

Καταγγέλλουμε τη βάρβαρη, απάνθρωπη πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ

Απαιτούμε την άμεση τιμωρία των υπεύθυνων αστυνομικών αρχών

Κάτω τα χέρια απ’ τους πρόσφυγες και τους μετανάστες

Οι μετανάστες είναι της Γης οι κολασμένοι!

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες!

e-prologos.gr