Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Εκδήλωση μνήμης για το σ. ΙΣΑΑΚ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ

Μ-Λ ΚΚΕ
Αθήνα: Αριστοτέλους και Αβέρωφ 23, τηλ. 210 8227992
Θεσσαλονίκη: Εγνατίας 53 Β, ΤΗΛ 2310 234156
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του σ. Ισαάκ Ιορδανίδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
του σ. Ισαάκ Ιορδανίδη στο λαϊκό, αριστερό
και κομμουνιστικό μαρξιστικό - λενινιστικό κίνημα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 Ιούνη, 7 μ.μ. ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ
(Κλεισθένους 15, 7ος όροφος , πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών)
Το Μ-Λ ΚΚΕ αποφάσισε να πραγ­ματοποιήσει πολιτική εκδήλωση για να τιμήσει το ιδεολογικό και πολιτικό έργο του σ. Ισαάκ Ιορδανίδη, την προσφορά του στο λαϊκό, αριστερό και κομμουνιστικό κίνημα, τον πρωτοπόρο και αποφασιστικό του ρό­λο στη θεμελίωση του μαρξιστικού - λενι­νι­στι­κού  κινήματος της Ελλάδας.
Η εκδήλωση αυτή θα γίνει την Παρασκευή, 5 Ιού­νη, 7 μ.μ. στην Αίθουσα της Πανηπειρωτικής, (Κλεισθέ­νους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών).
Το Μ-Λ ΚΚΕ απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους τους συντρόφους και συναγωνιστές  του Κόμματος και της Νεολαίας, σε όλους τους αγωνιστές του μαρξιστικού - λενινιστικού κινήματος να τιμήσουν με την παρουσία τους τους αδιάκοπους αγώνες των επα­να­στατών για την ανασυγκρότηση του κομμουνιστικού κινήματος της Ελλάδας  που ενσάρκωσε  ο σύντροφος Ισαάκ, για να τιμήσουν τις μεγάλες ιδέες της επανάστασης, του σοσιαλισμού και του κομ­μουνισμού που υπηρέτησε  πιστά σε όλη του τη ζωή.
Στα πλαίσια αυτά το Μ-Λ ΚΚΕ αποφάσισε να εκδοθεί βιβλίο που θα περιέχει  κείμενα και άρθρα του σ. Ισαάκ  καθώς και ένα βίντεο για τη ζωή και το έργο του, τα οποία θα παρουσιαστούν στην πολιτική εκδήλωση.
 
 
Μ-Λ ΚΚΕ
Γραφείο Τύπου
1/6//2015
--