Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΣΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Η Λ.Α.Α.Σ καταγγέλλει την έφοδο των ΜΑΤ στο κτίριο της ΕΡΤ και την αστυνομική επιχείρηση καταστολής και ποινικοποίησης του αγώνα των εργαζομένων, οι οποίοι για πέντε μήνες αντιστέκονται σθεναρά στην αντιλαϊκή πολιτική της ισοπέδωσης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και λαϊκών ελευθεριών, στην πολιτική των απολύσεων, της ανεργίας και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου- που στέκεται πειθήνια μπροστά στους επιτηρητές της τροϊκας, στις εντολές των ιμπεριαλιστών κηδεμόνων της- επιλέγει την πολιτική της επίδειξης πυγμής έναντι των εργαζομένων, μέσω της αστυνομοκρατίας, της κρατικής βίας και καταστολής του λαϊκού κινήματος , προκειμένου να υπηρετήσει πιστά τα αιτήματα της ντόπιας ολιγαρχίας και να θέσει στο γύψο ακόμη και τα θεμελιώδη λαϊκά δικαιώματα. Για το λόγο, εισβάλλουν νύχτα τα ΜΑΤ στο κτίριο της ΕΡΤ, στη βάση της υλοποίησης μιας στυγνά αντιλαϊκής πολιτικής τρομοκράτησης και ποινικοποίησης όχι μόνο του αγώνα των αντιστεκόμενων εργαζομένων στην ΕΡΤ, αλλά συνολικά του λαϊκού κινήματος.

Απέναντι στο κλίμα της αστυνομοκρατίας, της βίας και καταστολής οφείλουμε να ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΑΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ , ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

- Η Λ.Α.ΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ.
 

- ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ.
 

- Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ-ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ.
 

- Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ.