Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ " ΕΙΣΒΟΛΗ" ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 Τα προβλήματα των εργαζομένων δεν λύνονται με επικοινωνιακές φούσκες αλλά με καθημερινούς αγώνες.

   Την περασμένη Τετάρτη 17-4 η γνωστή συλλογικότητα των ΜΜΕ έκανε "εισβολή" στο δημαρχείο της πόλης με στόχο να "τιμωρήσει" τον ανάλγητο δήμαρχο Βαλασσόπουλο με αφορμή ένα σοβαρό ατύχημα στο γκαράζ του δήμου που ευτυχώς δεν προκάλεσε τον τραυματισμό κανενός εργαζομένου.

   Η θεαματική αυτή κίνηση του Ρουβίκωνα προκάλεσε την άμεση αντίδραση της δημοτικής αρχής που κατάγγειλε τις ενέργειες αυτές και εμφάνισε ούτε λίγο ούτε πολύ τον δήμαρχο σαν ήρωα και μεγάλο υπερασπιστή των εργαζομένων στο δήμο!
   Ενέργειες αυτού του τύπου που θυμίζουν τις παιδικές ιστορίες του Ζορό καμία σχέση βέβαια δεν έχουν με τους κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες και το μόνο που κάνουν είναι να αλλάζουν την άτζέντα της πολιτικής πάλης και με τον τρόπο αυτό να "ξεπλένουν" τις αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές παραγόντων που δήθεν τιμωρούν.
    Οι εργαζόμενοι δεν έχουν ανάγκη για αυτόκλητους υπερασπιστές και πολύ περισσότερο δεν έχουν αναθέσει σε κανένα να διαχειρισθούν τα προβλήματα τους. Εμείς ως δημοτική κίνηση έχουμε σταθεί με πολύ σεβασμό στο πλάι των εργαζομένων και στα δημοκρατικά εκλεγμένα συνδικαλιστικά τους όργανα στη πάλη τους για την υπεράπσιση των εργατικών και κοινωνικών τους δικαιωμάτων.