Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ


Panel Peripterou Sofis

Στη μάχη για τα τοπικά και γενικά προβλήματα των εργαζομένων


Αριστερή Πρωτοβουλία Ηλιούπολης

Στη μάχη για τα τοπικά και γενικά προβλήματα των εργαζομένων
Στις 26 του Μάη θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής στην πόλη μας. Στις εκλογές αυτές όλοι οι συνδυασμοί παρουσιάζουν όλα τους τα «όπλα» για να πείσουν τους συμπολίτες μας ότι αυτοί είναι οι πλέον κατάλληλοι για να τους λύσουν τα προβλήματά τους. Ένα απ’ τα σημαντικά όπλα των συνδυασμών είναι το αστραφτερό προφίλ των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του κάθε συνδυασμού.

Διαβάζουμε λοιπόν στα περισσότερα ψηφοδέλτια των συνδυασμών βιογραφικά που υποτίθεται ότι θα πείσουν τους συμπολίτες μας να τους υποστηρίξουν. Τα συνηθισμένα προσόντα των υποψηφίων είναι ότι είναι καλοί οικογενειάρχες, μορφωμένοι και άξιοι επαγγελματίες ή εργαζόμενοι άρα και κατάλληλοι για να λύσουν τα προβλήματά μας. Να λοιπόν ποια είναι η εικόνα της πόλης. Άξιοι, μορφωμένοι και καλοί οικογενειάρχες θα μας κυβερνήσουν ξανά με την ίδια «επιτυχία» και με τους προηγούμενους! Μόνο που είναι κοινό μυστικό πως οι προηγούμενοι απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της πόλης, παρά το γεγονός ότι και αυτοί πριν από πέντε χρόνια ήταν μορφωμένοι, καλοί οικογενειάρχες και ικανοί στη δουλειά τους.
Τι όμως κρύβουν όλοι αυτοί οι συνδυασμοί των λεγόμενων φιλήσυχων πολιτών; Αγαπητοί φίλοι, κρύβουν την πραγματικότητα, δηλαδή το διχασμό του κοινωνικού συνόλου, ο οποίος έρχεται σαν αποτέλεσμα της πολιτικής των μνημονίων που γεννά τη βάρβαρη πολιτική της λιτότητας, της ανεργίας και της πρωτοφανούς φτώχειας. Της πολιτικής που δημιουργεί τον κοινωνικό αποκλεισμό, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την περιθωριοποίηση μεγάλων τμημάτων της κοινωνίας.
Το δικό μας ψηφοδέλτιο
Στο ψηφοδέλτιο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ δεν θα βρείτε τους «ιδανικούς» ανθρώπους που περιγράψαμε παραπάνω. Θα βρείτε όμως πραγματικούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Θα βρείτε ανθρώπους που μπορείτε να τους συναντήσετε στους καθημερινούς αγώνες της ζωής. Θα τους βρείτε στις πορείες, στους δρόμους της πόλης και στις λαϊκές, να παλεύουν για τα δικαιώματά τους. Θα βρείτε ανθρώπους που αγωνίζονται στο χώρο της δουλειάς τους, στα συνδικάτα και στα κινήματα για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα που μας απασχολούν και μας ενώνουν. Στο ψηφοδέλτιό μας λοιπόν θα βρείτε αρκετούς εκπροσώπους του συνδικαλιστικού κινήματος, θα βρείτε απόμαχους της δουλειάς, όχι όμως της ζωής, θα βρείτε απλούς καθημερινούς ανθρώπους που δεν αστράφτουν στο σημερινό λάιφ στάιλ που επιβάλλεται στην κοινωνική πραγματικότητα. Γι’ αυτό λοιπόν είμαστε υπερήφανοι για το δικό μας ψηφοδέλτιο!
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Σόφης Γεώργιος
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Αγγελόπουλος  ΗλίαςΒουρλιώτη Κοραλία –Μαρία Γεωργάλας Γεώργιος
Δεμερούκη Ασπασία
Εσναφίδης Κωνσταντίνος
Ζαχαρόπουλος Δημήτριος
Θάνος Δημήτριος
Καπνίζου Μαρία
Κοκαρίδας Νικόλαος
Κορνάρος Γεώργιος
Κουφοβασίλης Δημήτριος
Μανδελενάκης Ηλίας
Μπατάγια Αργυρώ
Μπούκη Ευαγγελία
Παπαδόπουλος Πρόδρομος
Πετάκος Πέτρος
Σμυρνής Γεώργιος
Σόφης Ιωάννης
Σταυρίδη Χρυσούλα
Τσιριγώτης Δημήτριος
Φούντας Βασίλειος
Βοργιάς  Νικόλαος Γαρδίκας Μιχαήλ
Δανιήλ Μαρία
Δερνοβίου Ειρήνη
Ευμορφία Σταματίνα
Ζωγράφου Σουλτάνα
Καλαθά Αγγελική
Κάτσικας Χρήστος
Κολιόπουλος Μιχαήλ
Κοσμά Μαλάμω
Λαγκαδιανού Σταματίνα
Μπάρμπας Δημήτριος
Μπολάνη Ευγενία- Βασιλική
Παπαγεωργίου Θωμάς
Παπαδοπούλου Ελένη
Πετράκη Αικατερίνη
Σουλιώτη Μυρτώ
Σπανάκης Γεώργιος
Σταυρινάδης Στυλιανός
Τσώνη Ιωάννα
Ωρολογάς Κωνσταντίνος
Προεκλογικές παρεμβάσεις
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προεκλογική παρέμβαση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ. Σε λίγες μέρες θα λειτουργήσει το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο της παράταξης στην κεντρική πλατεία, καθώς και ένα ακόμα περίπτερο στην πλατεία Aνεξαρτησίας στην Αγία Μαρίνα.
Επίσης προγραμματίζονται παρεμβάσεις με ομιλίες στους εργαζόμενους στο Δήμο της πόλης, στις σχολικές μονάδες της πόλης, καθώς και στα ΚΑΠΗ.