Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Έγινε σήμερα 4/3 η πρώτη οργανωτική σύσκεψη της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, με στόχο την προετοιμασία της παρέμβασης της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές.

Στη σύσκεψη έγινε αρχικά μία σύντομη συζήτηση γύρω απ’ την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ιδιαίτερα μετά τα τελευταία γεγονότα στην Ουκρανία και τις απροκάλυπτες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, καθώς και τις επερχόμενες κινητοποιήσεις σαν αποτέλεσμα των σχεδιαζόμενων απολύσεων μετά τη λήξη της διαθεσιμότητας δημοτικών υπαλλήλων και εκπαιδευτικών στο τέλος του Μάρτη.
Στη συνέχεια έγινε μία αναλυτική συζήτηση πάνω στους στόχους που βάζει η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ σε σχέση με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Αφού έγινε μια σύντομη αναφορά στην μέχρι τώρα δράση της παράταξη, η οποία κρίθηκε θετική, αποφασίστηκαν να οργανωθούν συγκεκριμένες δράσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν τα εξής:
1.       Να παρουσιασθεί η διακήρυξη της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ μέχρι το τέλος του Μάρτη.
2.       Να ξεκινήσει καμπάνια παρουσίασης των θέσεων και της προβολής κεντρικών συνθημάτων με πανό, αφίσες  κλπ, σε κεντρικά σημεία της πόλης.
3.       Να διοργανωθεί λαϊκό γλέντι (συνεστίαση) στην «Αμμουδέρα» (Τσαμαδού14 ) το Σάββατο 22/3.
4.       Να διοργανωθεί μία ανοιχτή εκδήλωση με θέμα τον νόμο «Καλλικράτη» και τις συνέπειες του στις κοινωνικές δομές λειτουργίας των δήμων (υγεία, παιδεία πρόνοια, παιδικοί σταθμοί, εργασιακές σχέσεις). Η ημερομηνία της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί έγκαιρα.
Η επόμενη οργανωτική σύσκεψη της παράταξης θα γίνει την Πέμπτη  13/3 στις 7 το απόγευμα στο στέκι της Χαραυγής (Πεντέλης 12)